joi, 27 martie 2008

Nou.

Totul e nou. Lumea se schimba si nimik nu mai e cum a fost. Trecutul ramane o umbra plina de amintiri dragutze..si totusi e bine , poate mai bine. Aceeasi prieteni dar o alta perspectiva.
Scoala ramane. Aceasi rutina... as vrea sa scap de rutina,rutina e naspa. Vreau sa evadez din ceea ce toti numesc ,,normal,, si macar ptr o zi sa pot face tot ceea ce vreau.
Vreau sa ma scol de dimineata si sa stiu ca toata ziua pana seara o sa ma simt bine. Nu mai vreau sa fie o zi de rutina..sa ma scol sa ma spal ,sa ma imbrac apoi sa plec sictirita la scoala ,unde ba sa ma enerveze dirigamea intrebandu-ma daca ,,am patzit ceva sau ochi,, sau colegii cu aberatiile lor stupide..k deh..principiile de cacat ale romaniei.
Vreau sa ma simt bineeee....nu sa stric starea de bine cu tot felu de chestii periculoase,pt k nu vreau sa imi ratez viata,nu vreau sa nu ma duc la scoala,vreau sa invat si sa ajung chirurg..dar vreau ca rutina zilnica sa devina o placere..cum? nu stiu dar vreau sa aflu. Vreau cam multe,nu? Da stiu. Mie lene. Vreau ,vreau,vreau..Poate ca visele noastre cele mai marunte inseamna cate ceva in viata de zi cu zi.Bun , ce vreau eu este o aberatie gigantica..la fel ca acest post. Dar acum pe bune orice chestie conteaza. Orice zambet poate face totul mai frumos. Viata merita traita...just dont waste it..

Niciun comentariu: