vineri, 28 martie 2008

Cine esti?Cine suntem?Cine sunt?

V-ati pus vreodata intrebarea: cine sunt? ...probabil ca multzi da. Dar defapt cine suntem cu adevarat? Bun , suntem oameni , avem familii,un stil de viata dar defapt cine suntem? Avem fiecare idei preconcepute despre lucruri,oameni.Dar daca stam bine si ne gandim noi nu existam,sau nu vom exista pe veci. Ideeile noastre bine definite despre viata , si in general persoana noastra si lucrurile care ne plac si le iubim,toate se vor duce pe rapa destinului atunci cand vom muri. Dar totusi cine suntem , de ce ne zbatem sa devenim ceva cand stim k in curand totul se va sfarsii si ca oricum , in afara de familie si prieteni nimanui nu ii va pasa.
E greu sa iti dai seama cum este moartea. E greu sa te gandesti. Cum o fi oare sa fi singur pe o lume necunoscuta plina de obstacole sau placeri? Exista rai si iad? Exista reincarnare? Eu personal cred ca viata e un somn indelungat, iar visul acestuia este propia ta viata pe care o retraiesti. Viata si moartea sunt eterne sfarsituri si inceputuri. Imi plac filmele cand moare cineva si in acelasi timp se naste cineva. Un lucru este cert,sufletul va ramane. Dar ce se va intampla oare cu toate amintirile si lucrurile care le iubesti? Vor ramane intr-un sertarash undeva ascunse in sufletul nostru? Nimeni nu stie. Noi singuri vom afla cum este moartea de fapt.
In concluzie : cine suntem? Am fost vrodata alti oameni in alte perioade? Sau ce an fost inainte sa ne nastem...si ce suntem defapt acum? Bun sa zicem ca sunt o eleva,cu principii nesanatoase ce-i drept,care isi iubeste viata si anumite persoane. Dar cand toate acestea se vor duce intr-un val intunecat necunoscut si negru si le voi pierde pe toate....
Cine sunt eu? Cine suntem noi?
..oameni?!
evident ca da. Mi-e frica de ceea ce se v intampla intr-o alta lume. Eu de una singura...nu , nu ma vad bine.!
Sa speram ca mai e pana atunci si sa traim bine, bucurandu-ne de viata .
Cine suntem? Cine esti?Cine sunt?

Niciun comentariu: